Princes’ Islands / Büyükada Trip

by

Herkese merhabaa :) Yoğunluktan dolayı geçen haftaki Büyükada fotoğraflarını şimdi ekleyebiliyorum. Ne zaman Adalar'a gitme planı yapsam hava kapatıyor yağmur yağacak gibi oluyor ama neyse ki yağmadı sadece bulutlu olarak kaldı biz de Ada'nın keyfini çıkarabildik. Oraya gittiğimizde bisiklet kiralama olmazsa olmazlardan zaten, ben de bu fırsatı kaçırmayıp bisikletli bir post hazırlamak istedim bu yaz günlerinde :) Kıyafet tercihimi de rahat bir t-shirt ve şorttan yana kullandım. Mango'nun shopping bag leri de bu kısa gezi için ideal bir çantaydı. İçine herşeyimi doldurdum :) Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Herkese mutlu haftasonları diliyorum :)

Hi everyone :) I went to İstanbul / Princes' Islands last week but I'm sharing these photos now because I was busy. You should definetly come to Turkey and visit to İstanbul :) It's such a great city. When we arrived there, we rented bikes and walked around the island. I prefered to wear comfy clothes as you can see, I'm wearing basic tee and shorts :) I hope you like it. I'm waiting your lovely comments and suggestions.
I wish everyone has great weekend :)


Ev arkadaşımın çiçekli çantasında gözüm olduğu için ve kombinime onu da yakıştırdığım için bir de öyle fotoğraf çekindim :)
I can also took photos with my sweet homemate's floral bag. Look at this bag! Such a cutie pie!


Tee : Pull&Bear
Shorts : Koton
Shopping Bag : Mango
Flats : H&M
Sunnies : H&M
Necklace : Bershka
Bracelets : Local shop
Floral bag : Local shop