ARTINTERNATIONAL

by



Herkese merhaba. Dün akşam Haliç Kongre Merkezi'nde açılışına gittiğim Artinternational sergisinden bahsetmek istiyorum. 16-18 Eylül tarihleri arasında ilki gerçekleşecek olan bu sergi, uluslararası ve yerel sergileri bir araya getiriyor. Türkiye, Avrupa, Ortadoğu ve ötesinden heyecan verici sanatsal üretimleri görmemiz için erişim sağlayan Artinternational'a kesinlikle gitmelisiniz. Serginin deniz kenarında olması da ayrı bir atmosfer yaratıyor.
Gelelim ne giydiğime.. Ben elbise giymeyi tercih ettim ama skinny pantolon ve topuklu ile de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu arada giydikten sonra farkettim ki tüm lookbook H&M olmuş :) Sergiyi gezerken çok fazla detay fotoğrafı çekemedim o yüzden hep boydan fotoğraflar var. Umarım beğenirsiniz.

Hi everyone. I want to mention about Artinternational exhibition which happens at the Haliç Congress Center in İstanbul. Bringing together leading international and local galleries, this new modern and contemporary art fair in Istanbul offers unrivalled access to exciting new art from Turkey, Europe, the Middle East and beyond.
 Let's take a look at my outfit. I prefer to wear a dress with heels, but you can also wear skinny pants with heels. My lookbook is from H&M. I hope you like it.








 
Dress, Heels, Clutch, Necklace : H&M


Bunlar da sergide ilgimi çekenler..
Those pics which interested me in exhibition..