H&M Addiction

by

Herkese merhaba :) Çekim yapacak vakit bulamadığımdan böyle kabinlerde çekip size yeni aldığım cicileri göstermek istedim. Hazır yılbaşı da yaklaşıyorken aklınızda fikir olsun istedim. Bu elbiselerin yeniyıl için kombinleri en yakın zamanda gelecek :) H&M bağımlılığım bitmek bilmiyor önceden İstinye Park'ta hemen her şey bittiği için pek bir şey bulamazdım fakat Zorlu Center açıldığından beri ordaki H&M den vazgeçemiyorum. Mağaza çok büyük ve aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Kozmetik bölümü de bi hayli büyük ve harika şeyler var. Ben bu iki elbiseyi ve deri eteği aldım, ayakkabıları da wishlistime ekledim :) o yüzden Dear Santa diyorum :))  Bu arada fotoğrafların bazıları pek net değil şimdiden özür dilerim. Mutlu pazarlar hepinize.


Hi everyone :) Let me introduce my new h&m beauties. I got these dresses and leather skirt and I added to my wishlist these heels so I say "Dear Santa" :)) Red heels are really gorgeous for new year. I'm in love with h&m products! Sorry for the bad quality by the way. Happy Sunday!




You should get this leather skirt! So stylish!




I added to my wishlist these heels and the bag.



Bu sezonun trendi bereler. Renklisi, ponponlusu..
Ayrıca h&m in lip penlerine ve farlarına bayılıyorum. Kozmetik bölümünü çok fazla geliştirdi body lotionlar parfümler hepsi harika kokuyor. Çok fazla oje seçeneği de mevcut.






Bunlar da geçenlerde aldığım h&m cicileri. (Sadece çanta yaz sezonunda alındı, şuan koyu renkleri var)


What I'm wearing : All H&M