Zorlu Center Elle Party

by

Herkese merhaba :) Dün gece Zorlu'da gittiğim Elle Dergisi partisinin postunu hemen hazırladım geç olmadan  hem yılbaşı için kombin önerisi olur sizin için. 31 Aralık'a kadar Zorlu'da her akşam bu tarz etkinlikler var. Ayrıca yaptığınız her 150 tl lik alışverişe 50 tl lik hediye çeki veriliyor, yeniyıl hediyelerinizi seçmeniz için güzel bir adres olabilir. Avm'nin her yerinde şekerler donutlar dağıtılıyor. Krispy Kreme sağolsun dün akşam fazlasıyla kalori almamızı sağladı harika donutlarıyla :) Benim tercihim siyah bir elbise oldu. Nedense söz konusu elbise olunca siyahtan vazgeçemiyorum. Çünkü kırmızı, pembe, mavi fazla iddalı geliyor ama yılbaşında tercih edilebilir bu renkler. Bu şekilde donmadın mı diyecek olursanız evet dondum, iyi ki yanımda tayt getirmişim eve dönerken onu giydim sıcacık oldum :)) Siz nasıl buldunuz kombini?

Bu arada sol göz kapağım şişti arpacık gibi bir şey sanırım. İyi ki önceden postlarımı hazırlamıştım yoksa bu gözle çekim yapamayacaktım :(














Dress : Local shop
Coat, Snood : H&M
Heels : Koton
Bag : Mango

 
 Bu elbise bana tam DIY projesi geliyor. Eğer evde düz elbiseleriniz varsa yaka kısmına bu tarz bir şey yapabilir, elbisenizi daha şık bir hale getirebilirsiniz :)