My Hair Care Routine

by

Herkese merhaba :) Saç bakımı postu uzun süredir aklımdaydı fakat stil postlarından anca sıra gelebildi. Aslında saç için kullandığım çok fazla ürün yok. Yıllarca Pantene kullandım çünkü şampuan değiştirdiğim zaman anında kepek oluyor bende, saç derim çok hassas sanırım. Sonra argan yağlı ürünler çıkmaya başladı ve ben de bitkisel ürünlerle üretilen Down Under Natural's serisini denemek istedim. Ürünlerde paraben yok, bitkisel keratin ve argan yağı içeriyor. Saçı besliyor ve kırıkları onarıyor. Açıkçası bu, her şampuanın saç kreminin arkasında yazıyor ama ilk defa işe yarayanını görüyorum. 6-7 aydır kullanıyorum ve de çok memnunum bu seriden, saçlarım yumuşacık oldu :) Kullandıklarım hemen alttaki fotoğrafta.


Watsons'larda genelde 3al 2 öde kampanyalarını yakalayıp alıyorum :) Kokusu da muhteşem. Ben şampuandan sonra duşta saç bakım kremini kullanıyordum. Saç derime gelmesine rağmen asla kepek yapmadı bende fakat çok çabuk tükeniyor o yüzden denemek için duştan sonra kullanılan Sıvı Saç Bakım Kremi'ni kullanmaya başladım. Sanırım 3 aydır hergün kullanıyorum anca bu kadar azaldı fotoğrafta gördüğünüz gibi :) Saçlarımın çok kolay taranmasını sağlıyor. Heterojen bir yapısı var, çalkalayarak homojen olduktan sonra saça uygulanıyor mis gibi kokuyor :)

Bu bittiği zaman saç serumunu denemek istiyorum.


Yıllar önce indirimde görüp aldığım Gliss'in bu maskesi ne yazık ki bende kepek yaptı. Sadede saçımın uç kısımlarına uygulasam bile sonuç yine hüsran ama bu sizde de kepek yapıcak anlamına gelmiyor tabiki. Açıkçası güzel bir maske haftada 1-2 uygulanıyor inanılmaz yumuşak yapıyor saçı ama dediğim gibi sonra bi daha kullanamadım, yazık oldu.


Bunlar da saçlarıma şekil vermek için kullandığım ürünler. Taft'tan memnunum, hem fiyatı uygun hem de hakkını veriyor. Yıllarca saç köpüğü kullandım, saçlarım katlıydı hep. Nemliyken uyguladığımda dalgalarına güzel bir şekil veriyordu. Ama son 6 aydır saçlarımın katlarını uzatmakla meşgulüm değişiklik olsun diye o yüzden bu ürünü kullanmıyorum artık :) Kesinlikle bayıldığım bir ürün. Kokusu da muhteşem. 
Maşa yaptığım zamanlarda da kalıcılığını korusun diye yine Taft'ın saç spreyini kullanıyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir :) Kısacası Down Under Natural's tan çok çok memnunum, herkese tavsiye ediyorum :)