Smile

by


Herkese merhaba :) Şu sıralar pantolon üstüne kazak, altına da topuklu kombinlerinden vazgeçemiyorum bir türlü. Hem çok abartı olmuyor hem de rahat ve şık bir kombin elde edebiliyorsunuz bu şekilde. Postun ismini "Smile" seçtim çünkü tüm fotoğraflarda fazlasıyla gülümsemişim ki bu zaten benim hayattaki mottom. İnstagramdan takip edenler bilir dövmesini bile yaptırdım. Her şeye rağmen gülümsemek gerekiyor çünkü.. Eğer kolyemin nerden olduğunu merak ediyorsanız güzeller güzeli styleofsibling in bloguna uğramalısnız, harika şeyler var. :) Neyse sizleri kombinimle başbaşa bırakıyorum :)

Ayrıca Women Dergisi'si instagramda #womenstilim ile seçtiği 15 kombini oylamaya sunmuş ve ilk 4'e girenlerin stilleri moda ekibi tarafından yorumlanacak. Oylarınızı bekliyoruumm :) (@damlakalaycik)
Buradan oy verebilirsiniz :)


Hi everyone :) I love sweater and pants with heels recently. It's so comfy and chic. What do you think about that? Btw if you wonder where I got my necklace, you should take a look at styleofsibling 's blog. Keep smiling sweeties. Have a great day!
P.S: Please vote for me about my style on Women Magazine. (@damlakalaycik)
Vote here ! Thank you!













Pants :Stradivarius
Sweater : Batik
Bag : Zara
Heels : Koton
 Necklace : styleofsibling