Street Style

by


Herkese merhaba :) Umarım 2014 hepiniz için güzel başlamıştır. Benim için bol sınavlı başladı, yılbaşının ertesi gününe final koyan bir okulda okuyorum çünkü... Ama bunun yanında iyi haberler de yok değil. Yurtdışı planı yaptım uçak biletimi aldım, instagramdan takip edenler görmüştür Viyana'ya gidiyorum. Tabi daha 5 ay kadar bir süre var ama şimdiden heyecanlanıyorum, ne giysem diye bile düşündüm o derece :)) Ben gidene kadar mevsimler değişecek resmen..
Gelelim kombinimee. Ne zamandır böyle farklı stiller eklemek istiyorum ama beğenir misiniz beğenmez misin diye bir türlü emin olamadım. "Damla sen daha şık giyinirdin, ne bu serserilik" demenizden korktum belki :) Neyse ki instagramda paylaştım ve böyle bir tepkiyle karşılaşmadım. Umarım beğenirsiniz tüm fotoğrafları da görünce. :)

Hi everyone :) I hope you all have a good new year, because I have a lot of final exams in these days. However, I have also a good new. I'm gonna go to Vienna in June. I got my flight ticket and I'm already excited. Even I thought what I'll wear in Vienna :)) 
Let's take a look at my outfit..











Coat : Koton
Sweatshirt : Batik
Jegging : Stradivarius
Sneakers : Local shop
Beanie, Necklace and Bracelet : H&M