New in My Closet

by

Herkese merhaba :) Son günlerde yeni sezon olsun indirimden arda kalanlar olsun çok uygun fiyata yeni ciciler aldım. İnstagramdan zaten güncel olarak paylaşıyorum ama buraya da bir post yazmak istedim. Eveet saymaya başlıyorum :)

Kırmızı topuklu sandaletleri Stradivarius indiriminden kaptım. Bana biraz Valentino ayakkabıları anımsattı zımbalarıyla, baharda birçok kombinimde göreceksiniz, gözlerimi alamıyorum resmen :) Cevahir'de bolca vardı oraya bakabilirsiniz çünkü diğer mağazalarında görmedim hiç.
Kahverengi topuklular da Zara indiriminden, çok fazla aramıştım ama Nişantaşı mağazasında denk geldi hiç aklımda yokken ama ne yazıkki kalmadı bu cicilerden :/
Pantolon da Stradivarius yeni sezondan. Deri görünümlü çok rahat bir pantolon, siyah ve laciverti de var. Açıkçası gidip bir de siyahını alıcam sanırım aklım kaldı :))

Hi everyone :) I got these beauties from Stradivairus and Zara sale. Red heeled sandals are from Stradivarius sale and they look like Valentino heels. I can't my eyes off them!
Brown ones are from Zara sale and this pants is from Stradivarius new season.




 Kırmızı topuklularım da geçen sezon aldığım kırmızı Stradivarius çantamla çok uyduu :))

Also my new red heeled sandals match with my Stradivarius bag :) Yaaaay!


Bu yılın trendi sliponlar! Evet zamanında Vans'tan alıp giydiğimiz damalı olanlar, düz olanlar bu sezon karşımıza hayvan desenli olarak çıkıyor. H&M'e geldiği gibi biten bu sliponları sonunda buldum ve sıradaki postum bu slipolarla bir kombin olacak :) Çok rahatlar aldığım günden beri hergün giyiyorum. Bir de siyah olanı var orda ama ben henüz göremedim. Yıldızlı şal da H&M indiriminden :)

Trend Alert: Slipons. The most popular pieces in this season are slipons. I got these ones from H&M. They are so comfy and suitable.



Bunları da Bershka yeni sezondan aldım ve çok aradım sonunda Taksim Bershka'da buldum. Geçen yıl Chiara Ferragni, Superga için tasarlamıştı bu tarz dantelli ayakkabıları, Bershka da bundan esinlenmiş. Bir de beyaz renk seçeneği var o da çok zarif çok tatlı :)

I got these shoes from Bershka new season and they look like Chiara Ferragni-Superga shoes :)


Çanta Mango indiriminden ve etek de Zara indiriminden, geçen postta da giymiştim ama baharda daha çok kombinimde kullanacağım çünkü rengi modeli inanılmaz tatlı :)
Gözlük ve not defteri de H&M den.

This bag is from Mango sale and the skirt from Zara sale. I love this color, who doesn't love pink, right? :) Sunnies and the notebook from H&M.



Yüzükler de H&M den :)

These rings from H&M :)