Slipons

by

Herkese merhaba :) Geçenki postumda ve instagramda (takip etmeyenler için @damlakalaycik) sliponlardan bahsetmiştim sürekli, hani bizim bu lisede giydiğimiz o çook meşhur Vans tipinde ayakkabılar. Moda kendini sürekli tekrar ettiği için eskilerinizi atmayın sakın, çünkü ilerde tekrar moda oluyor elbet. Evet o zamanlar damalı olanlar çok meşhurdu ama bu sezon karşımıza çoğunlukla hayvan desenli olarak çıkıyor bu sliponlar. Yılan derisi, leopar, düz siyah deri, dantelli.. hepsi birbirinden güzel. Ben bu güzellikleri H&M den kaptım, düz siyahı da var ama bulabilene aşk olsun doğrusu! Kesinlikle bir çift edinmenizi öneririm, hele benim gibi okula gidiyorsanız hergün sabahları hiç düşünmeden giy çık tarzında bir ayakkabı. Bu kareler de okulda çekildi zaten :) Umarım beğenirsiniz.

Hi everyone :) I mentioned about slipons my last post and instagram (@damlakalaycik). As you can see, slipons are the best and the most stylish pieces in this season. They are so comfy and also chic. Especially animal printed ones are popular in these days. You should definitely get them! I hope you like it!











Photos by Ozan Üst

Slipons, Shirt, Coat, Scarf and Necklace : H&M
Pants : Stradivarius
Bag : Mango
Watch : Swatch


Dipnot: Bu arada burda pantolonumu yeni almıştım 38 beden ve diyette olduğum için kilo verdim büyük almışım gittim bi beden küçüğünü aldım 36 yım artık heeyoooo :))