Evde Yeniyıl Partisi

by

Herkese yeniden merhaba!
Yeni yıla 10 gün kadar kısa bir süre kalmışken herkesin planları hazırdır diye düşünüyorum. Şehirdışına çıkacaklar, yılbaşını ailesiyle geçirecekler, arkadaşlarıyla dışarıda ya da evde partileyecekler, sevgilisiyle/eşiyle başbaşa yemeğe çıkacaklar, evde pijama terlik televizyon yapacaklar... Sanırım hepimiz kafamızda belirlemişizdir yılbaşı gününde ne yapıp ne giyeceğimizi.

Ben bu yılbaşında arkadaşlarımla ev partisi planladım ve sizin için seçtiğim elbise, saç ve makyaj her ortama uyum sağlayabilecek cinsten. Shangri-la Bosphorus'ta gerçekleştirdiğimiz 4.çekim için Juistanbul dan seçtiğim bu kadife elbise ve yanlardaki tül detayları ve özellikle mor renkte oluşu saçlarımla kontrast oluşturacağı için elimin gittiği ilk elbise oldu. Ben yılbaşı günü kırmızı ruj tercih edenlerden değilim. Eğlenirken bir yandan da dişime bulaştı mı kaygısı yaşamamak için nude rengi tercih ediyorum. Saçlarımı toplama amacım da yine aynı şekilde rahat rahat eğlenebilmek için :)

Hem evde partilerken, hem dışarda yemeğe çıkarken size her ortamda eşlik edebilecek bir öneri olmuştur, umarım beğenmişsinizdir :)


Elbise : Juistanbul










Fotoğraflar : Bora Akın Yılmaz