Masculin Féminin

by



Dün paylaştığım hanım hanımcık bir posttan sonra bugün maskülen-feminen bir postla karşınızdayım!
Shangri-La Bosphorus'ta yaptığım 2.kombinde tercihim siyah, uzun, askılı, dantel detaylı Juistanbul tulumdan yana oldu. Maskülen-feminen kombinleri her zaman sevmişimdir. Victoria Beckham ve Alexa Chung'un feminen detayları blazer, saat ve arkaya yatırılmış ıslak saçla beraber kullanmasına aşığım. Bu tulumu görünce de bu isimler bana ilham kaynağı oldu. Tabiki de feminen görünümün vazgeçilmezi stillettolar bu kombinde bana eşlik ediyor.
Shangri-La Bosphorus Le Bar'da başlayan çekimimiz, Uzak Doğu restoranı olan Ist-Too'da devam etti ve ortaya bu kareler çıktı. Umarım beğenirsiniz!


After the girly girl post, here I am with masculine-feminine style. 
I prefered a black overall with laced details for my second look in photoshoot I made at Shangri-La Bosphorus. I always like masculine-feminine style look. I am in love with the use of feminine details along with blazer jacket, watch and wet sleek hair by Victoria Beckham and Alexa Chung. Also the essential pieces of feminine look which are stillettos, assisted me on this look. The first stop of our photoshoot was Shangri-La Bosphorus Le Bar and then it continued in Ist-Too which is the far east restaurant of the hotel.
I hope you like it!















Photos: Bora Akın Yılmaz

Overall : Juistanbul